Schoolvervoer

Taxi Vervoerscentrale Nederland is een taxibedrijf in de regio Twente dat gespecialiseerd is in schoolvervoer.

Wij verzorgen het vervoer van kinderen naar en van school. Daarnaast bieden wij ook taxi-diensten aan. Wij zijn een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven.

Schoolvervoer op maat

Taxi Vervoerscentrale Nederland in Almelo dat ook gespecialiseerd is in het vervoer van scholieren en het vervoer van kinderen naar en van school. Wij verzorgen schoolvervoer voor scholen in heel Nederland.  Dit kan op maat worden georganiseerd en afgestemd op de wensen van de ouders en/of de school. 

Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een taxi die speciaal is ingericht als schoolbus, of voor een taxi die voldoet aan de eisen van de school. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een taxi die speciaal voor het vervoer van kinderen is ingericht, zoals een kinderwagen of een stoelverhoger.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Diensten

 • img-service-media
  Schiphol taxi

  Van en naar Schiphol

  Taxi Vervoerscentrale Nederland brengt u veilig en comfortabel naar iedere bestemming. Of u nu naar Schiphol moet of een andere luchthaven, onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd en in stijl arriveert. Bovendien bieden wij scherpe tarieven aan, zodat u nooit te veel betaalt voor een taxi. Neem contact met ons op voor meer informatie of boek direct online!
 • img-service-media
  Schoolvervoer

  Veilig van en naar school

  Taxi Vervoerscentrale Nederland is een taxibedrijf in Vriezenveen dat gespecialiseerd is in schoolvervoer. Wij verzorgen het vervoer van kinderen naar en van school. Daarnaast bieden wij ook taxi-diensten aan. Wij zijn een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven.
 • img-service-media
  Rouw en trouw

  Correcte chauffeurs

  Taxi Vervoerscentrale Nederland biedt rouw- en trouwvervoer aan in de regio Twente. Wij vervoeren de familie naar en van de uitvaart. Ons rouwvervoer is comfortabel en discreet. Ook voor vervoer naar meer feestelijke gelegenheden bent u verzekerd van een prettige reis met de correcte chauffeurs van Taxi Vervoerscentrale Nederland.
 • img-service-media
  Evenementen

  Het feest begint al onderweg

  Eén van de voordelen van Taxi Vervoerscentrale Nederland is dat wij altijd klaar staan om te zorgen voor een gezellige rit. Onze chauffeurs zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en zullen er alles aan doen om uw rit zo aangenaam mogelijk te maken. Daarnaast beschikken wij over een ruim aanbod aan taxi’s zodat er altijd eentje is die bij u past.
 • img-service-media
  PGB

  Persoons gebonden budget

  Taxi Vervoerscentrale Nederland is een taxibedrijf dat gespecialiseerd is in vervoer voor mensen met een persoonsgebonden budget. Wij bieden verschillende mogelijkheden om je vervoer te regelen. Onze taxi's zijn ingericht voor mensen met een beperking, waardoor je veilig en comfortabel kunt reizen.