Persoons gebonden budget (PGB)

Taxi Vervoerscentrale Nederland is een taxibedrijf dat gespecialiseerd is in vervoer voor mensen met een persoonsgebonden budget.

Wij bieden verschillende mogelijkheden om je vervoer te regelen. Onze taxi's zijn ingericht voor mensen met een beperking, waardoor je veilig en comfortabel kunt reizen.

Persoonsgebonden budget en vervoer

Een persoonsgebonden budget (PGB) is een budget dat wordt toegekend aan een persoon, in plaats van aan een gezin of huishouden. Met een PGB kun je zelf je zorgverleners kiezen en bepaal je zelf hoe je je budget besteedt. Er zijn verschillende mogelijkheden om je vervoer te regelen als je een PGB hebt. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van een taxi of een rolstoelbus.

Wil je meer weten over onze diensten of heb je vragen over vervoer met een PGB? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Diensten

 • img-service-media
  Schiphol taxi

  Van en naar Schiphol

  Taxi Vervoerscentrale Nederland brengt u veilig en comfortabel naar iedere bestemming. Of u nu naar Schiphol moet of een andere luchthaven, onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd en in stijl arriveert. Bovendien bieden wij scherpe tarieven aan, zodat u nooit te veel betaalt voor een taxi. Neem contact met ons op voor meer informatie of boek direct online!
 • img-service-media
  Schoolvervoer

  Veilig van en naar school

  Taxi Vervoerscentrale Nederland is een taxibedrijf in Vriezenveen dat gespecialiseerd is in schoolvervoer. Wij verzorgen het vervoer van kinderen naar en van school. Daarnaast bieden wij ook taxi-diensten aan. Wij zijn een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven.
 • img-service-media
  Rouw en trouw

  Correcte chauffeurs

  Taxi Vervoerscentrale Nederland biedt rouw- en trouwvervoer aan in de regio Twente. Wij vervoeren de familie naar en van de uitvaart. Ons rouwvervoer is comfortabel en discreet. Ook voor vervoer naar meer feestelijke gelegenheden bent u verzekerd van een prettige reis met de correcte chauffeurs van Taxi Vervoerscentrale Nederland.
 • img-service-media
  Evenementen

  Het feest begint al onderweg

  Eén van de voordelen van Taxi Vervoerscentrale Nederland is dat wij altijd klaar staan om te zorgen voor een gezellige rit. Onze chauffeurs zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en zullen er alles aan doen om uw rit zo aangenaam mogelijk te maken. Daarnaast beschikken wij over een ruim aanbod aan taxi’s zodat er altijd eentje is die bij u past.
 • img-service-media
  PGB

  Persoons gebonden budget

  Taxi Vervoerscentrale Nederland is een taxibedrijf dat gespecialiseerd is in vervoer voor mensen met een persoonsgebonden budget. Wij bieden verschillende mogelijkheden om je vervoer te regelen. Onze taxi's zijn ingericht voor mensen met een beperking, waardoor je veilig en comfortabel kunt reizen.
 • Door heel Nederland
  Met Taxi Vervoerscentrale Nederland ben je op het juiste adres.
 • Flexibel & hulpzaam
  Wijziging tijdens of voor je rit? Wij denken met je mee.
 • Scherpe prijzen
  Prettige reis voor een eerlijke prijs