Onze taxidiensten

Taxi Vervoerscentrale Nederland biedt een breed scala aan diensten aan, variërend van vervoer naar en van Schiphol, schoolvervoer tot rouw- en trouwvervoer. Daarnaast verzorgen wij ook evenementenvervoer. Ons bedrijf is gevestigd in Twente, maar wij rijden door heel Nederland.

Schiphol taxi

Taxi Vervoerscentrale Nederland biedt vervoer naar en van Schiphol aan. Heeft u vervoer nodig naar de luchthaven of moet u op het vliegveld afhalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij rijden dagelijks naar Schiphol en brengen u tot aan de vertrekhal. Uiteraard brengen we u na uw reis weer veilig thuis.

Schiphol taxi

Schoolvervoer

Taxi Vervoerscentrale Nederland verzorgt schoolvervoer in de omgeving van Vriezenveen. Heeft u kinderen die naar school moeten? Dan kunnen wij ze met onze taxi’s veilig en comfortabel naar school brengen. Wilt u meer informatie over ons schoolvervoer? Neem dan contact met ons op!

Schoolvervoer

Evenementenvervoer

Taxi Vervoerscentrale Nederland verzorgt evenementenvervoer in Twente en omstreken. Heeft u een groot feest of een andere belangrijke gebeurtenis? Dan kunnen wij hiermee helpen. Wilt u meer informatie over onze evenementenvervoer? Neem dan contact met ons op!

Evenementenvervoer

Rouw- en trouwvervoer

Taxi Vervoerscentrale Nederland verzorgt rouw- en trouwvervoer in de omgeving van Vriezenveen. Heeft u een belangrijke gebeurtenis zoals een rouwdienst of een trouwerij? Dan kunnen wij u hiermee helpen. Wilt u meer informatie over onze rouw- en trouwvervoer? Neem dan contact met ons op!

Rouw- en trouwvervoer

PGB vervoer

Taxi Vervoerscentrale Nederland is een taxibedrijf dat gespecialiseerd is in vervoer voor mensen met een persoonsgebonden budget. Wij bieden verschillende mogelijkheden om je vervoer te regelen. Onze taxi's zijn ingericht voor mensen met een beperking, waardoor je veilig en comfortabel kunt reizen.

PGB vervoer

  • Door heel Nederland
    Met Taxi Vervoerscentrale Nederland ben je op het juiste adres.
  • Flexibel & hulpzaam
    Wijziging tijdens of voor je rit? Wij denken met je mee.
  • Scherpe prijzen
    Prettige reis voor een eerlijke prijs